anak2 murid

Monday, December 20, 2010

[pemberitahuan]

elly dah topup dah kat pemenang2 HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY
anda sume dah dapat kan wahai

akak jieda
qard91
akak azuin
ytekecik
segalanya ku terima

yang lain jgn sedih2 tau.elly plan nak wat GA lagi lah kalau

1. elly dapat pointer bagus final exam lepas
doa2kan elly tau

lain2 elly bagitahu kemudian
_____________________________

gambar terlebih besar lah plak .HAHA

anda gembira ke tidak?
klik gembira


jap2.nanti kan elly plan nak wat GA khas utk rakan2 blogger.

sila lah bagitahu kat kotak komen ni anda lebih suka hadiah topup atau benda lain

yelah sebab 1st GA elly,hadiahnye topup lah.kot2 ada x cakap hadiah topup xbest lah.xde kenangan sertai GA .haha.betul gak kan.cepat2 gitau elly anda nak hadiah berupa apa kat bawah
___________________________________

iklan berbayar sebentar



_____________________________________

cuti masih berbaki seminggu lebih lah.
kena balik maktab semula 2hb jan 2011.cepatnye.elly xpuas cuti lagi lah.wawawa

so,elly nak habiskan sisa-sisa cuti nih dengan mahu join GA and contest lah.kpd sape2 yg ada wat GA&contest ke ape2 ke.meh2 share ngan elly.tinggalkan link kat kotak komen atau shoutmix tu.insyallah elly nak join.

menang kalah lain cerita kan .ape2pun elly nak join.nak tambahkan kenalan lahh.
______________________________________

nak tau info tentang HELP UNIVERSITY
klik sini

--> Pose Slumber Laptop CONTEST!!!

ini dinamakan bila dah xde keje. HAHA
tangkap pic slumber kat depan lappy :D

me wif my bestie farsha~

misteri dan menjadi tanda tanya anda ke? HEHE

kalau nak tau siapakah dia klik sini
_______________________

nak join contest x?
contest nih menarik tertarik tau

_____________________________

kat sini elly nak tag kawan2 slumber elly

___________________________________

ps ; sori encik rizal. gambar saya kat atas banner lah.hehe.harap dimaafkan dan entri ni diterima utk bertanding tau


pemenang happy birthday giveaway .

the winners of happy birthday giveaway goes to .............

jeng jeng jeng
____________________________

1st place

jieda

topup rm 20
_____________________________

2nd place

qard91

topup rm10
_______________________________

3rd place

azuin
topup rm5
__________________________________________________

saguhati 1

segalanya ku terima

topup rm2
________________________________________________

saguhati 2

ytekecik

topup rm2
____________________________________________

senarai peserta seramai 68 orang gitu

__________________________________

tahniah elly ucapkan kepada yg menang.yg xmenang xpe la.jgn sedih2 tau.elly teringin nak kasi semua peserta hadiah tapi duit elaun elly xcukup plak.huhu.nex time elly akan wat GA lagi tau.insyallah.hadiah akan lagi2 gempak dari GA ini :D.

ps : kepada para pemenang sila send no hp anda kat emel elly ni elleya91@yahoo.comA.S.A.P.
masa 24 jam diberikan kepada semua pemenang utk send no anda kat elly.kalau x,kira burn lah ek .
smile [ =

______________________________________


jum klik sini ramai2 kalau nak tau best ke cerita tuh.

Blog Teman Udah Setahun GA


jum join GA baru nak?
senang shj.
klik sini

due date : 31/12/2010

jangan lupa letakkan elly sebagai refferer anda tau.tqvm

Kasih Selamanya 1st GA


nak join GA nih?
moh2 klik ramai2 sini

due date ; 22/12/2010

Kasih Selamanya 1st GA


nak join GA nih?
moh2 klik ramai2 sini

y Girl Want This Skirt Giveaway


anda ada adek perempuan kecik x ?
nak skirt comel?

moh2 kita join GA baru.
klik sini

tarikh tutup GA : 11/01/2011
_____________________________

Give Away From The 7th


Im craving for The 7th muffins because....

Wow! I could have had a delicious muffins like 7th muffins.When I see these muffins,i see the shine.It not just nearly muffins,but it really muffins. Besides that, they are sweet as the moment when these muffins went pop into my mouth any time,any places.

wah2.so tasty lah.i cant wait.hoho
_______________________________

wanna join this GA.

just click here


anda peminat kamilah bintang coca-cola?

Catch Naz and Ninie in action!

wah.sound interesting lah kan.

nak tau bagaimanakah caranya.senang shj lah.

klik sini dan juga sana

jum2 klik ramai2 sambil tengok kamilah bintang coca-cola

GA Malek Ku..Strawberry Earphone


nak earphone strawberry cute x?
kalau nak angkat tangan meh.

klik sini ok

moh join ramai2 b4 31 dis 2010 (malam tahun baru.yeahh)
____________________________

elly menang lagi episod 2

syukur alhamdulilah.

tadi kan elly jalan2 lah nak tengok result GA yang elly masuk.
mood ; teruja+takut

mula2 elly pergi lah kat blog beauty in darkness. excited lah mula2 sebabnya post elly telah disenarai putih kan sbg 5 terbaik.nak tengok ke post elly.klik sini.tapi elly xmenang pun la.pemenang utama cik nana .hadiah misteeri. mood time tu : sedih lah.HAHA

tapi xpe,elly jalan lah lagi tengok GA seterusnya.jalan2 ke bahagia ku disini.mane lah tau kan rezeki bertuah ke.amin~tapi nasib tidak menyebelahi elly lah.HAHA.(ayat poyous gile)

tapi kan tibe-tibe elly tengok lah kat kotak jerit. nak tengok ape yang ade jum geledah kotak jerit elly ramai2.HAHA. elly dapat mesej berbunyi

"elly u won the GA"
omg! elly menang lah GA bul bul craft .HEHE .klik lah sini tau.

elly menang lagi lah.jap2 jum tekan sini ramai2

elly xmenang 'Our First Lucky Draw' tapi elly dapat award lah special for you.hehe
hadiah misteri gitu.

kesimpulannya kat sini : elly bukannya nak berlagak ke . yelah bukan menang kereta ferrari sebijik pun dah berlagak.bukan bukan bukan lagi.elly cuma nak cakap kita join GA ke contest ke bukan niat semata2 nak menang lah.adaat lah tu menang kalah.kalau menang syukur kalau xmenang pun xpe next time leh cuba lagi kan.

kebaikan join GA atau contest (even xmenang pun)

1. traffic up (sebabnya penganjur dan rakan blog lain akan melawat blog kita utk check entri tu) sama lah macam apa yg elly wat.

2. dapat menambahkan follower ( peserta lain mesti akan klik url yg kita kasi kat penganjur tu kan utk tengok contoh entri kita sekali gus dia akan follow la kite ) i follow u back

3. dapat pengalaman tuh

so,jangan lah sedih2 tau kalau anda xmenang ke ek. huhu.
jgan putus asa tau .
aja aja fighting :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK