anak2 murid

Tuesday, December 21, 2010

blog elly nazari dot dot dot . . .

diumumkan bahawa


telah beroperasi selama 1 tahun 1 bulan lah

tarikh pembukaan blog

2 Nov 2009

until now lah

thanks to all the bloggers for support my blog k

followers setakat ini

361 follower

perhatian : follower ke 500 sila print screen . ada hadiah menarik menanti follower bertuah itu :D

page view pula sebanyak

9650 view

perhatian : 10 000 view . sila print screen jugak.ada mistery gift menanti pengunjung bertuah . :D

__________________________________

motif buat macam itu :

1. saja je nak merapatkan hubungan silaturahim antara blogger lain kan
2. moga2 rezeki blog ini dan rezeki tuan tanah bertambah n dimurah kan . amin
3. xboleh ke?aku tarik balik nanti offer tu nak?HEHE
_____________________________________

apa2 pun teruskan lah support blog elly nazari dot dot dot . . . tau

blog ini tidak lah sepower blog hanis zalikha
tidak juga segah nama irine nadia marcello
tidak ramai reader n follower seperti cik epal

tetapi ....

aku berbangga mempunyai blog si comot elly nazari dot dot dot ... ini

1st GA from Aesya


klik sini kalau nak join GA

moto hidup elly

"hidup biar sempoi"

contest senyuman manis nampak gigi by yaya


elly pertaruhkan gambar senyuman manis menawan nampak gigi ini
hehe.

nota kaki ; disebabkan elly pemakai braces tegar.jadi kalau nak tangkap gambar tu memang lah kena tunjukkan gigi yg cantik tuh.so,thats why elly join contest nih.HEHE
_______________________________
klik sini kalau nak join contest senyum nih.HEHE
cepat2 due date 29 dis 2010 lah


PS :sori cik yaya.banner kat bawah.gambar elly kat atas plak.

contest kami seiras



jom lah join contest terbaru nih

klik sini

ini adalah banner contest.
klik banner kalau nak join
_______________________

elly mempertaruhkan gambar ini

elly padankan wajah elly dengan kakak kesayangan lah.

muka kitorang sama kan.ramai yg ingatkan kitorang kembar padahal aku lagi muda dari dia.
ps: even orang selalu cakap aku akak tau. HAHA

bahagian yang paling ketara ialah hidung n mulut kot
____________________________

saya suka blog the chronicles of yaya kerana ..

1. blog ni cantik kot (background pink gitu) i like pink so much tau.masukkan lah blog i dlm list blog pink u
2. lagi 1,blog cik yaya nih more about life dia la. i love to read all the entries. (yelah,most of blog yg i bace banyak sangat entri pasal contest la GA lah)
3. font sangat2 catchy lah. comel gitu
4. tengok nama anda "the chronicles of yaya" tetibe teringat the chronicles of narnia.HAHA

thats all from me lah.wish me luck tau ;D

nak tag






contest teka amount


nak join contest baru ke?
klik sini

elly bab teka meneka ni xpower mane pun lah.
tapi elly try ok

ni jumlahnya rm500.00 dan sewaktu dengannya.haha

harap2 bertuah.amin

Cabutan Bertuah


nak coklat x?
jum klik sini
ada lucky draw coklat la plak

due date : 31 dis 2010

Pertandingan Blog Paling Superb


klik sini
____________________________

SyaratSyarat :
  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .
  2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ?
  3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :)
  4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .
  5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
  6. Hadiah Misteri menanti anda !
  7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .
  8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
  9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
  10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe .
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 21 FEBRUARY 2011, 11.59 malam

TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA ANDA SEMUA !
________________________________
elly nak tag kawan2 suuperb lah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK