anak2 murid

Wednesday, December 22, 2010

“iphone 4 ke Blackberry Torch”


jom join GA baru

due date : 22 Jan 2011
________________________________

elly nak kasi pendapat sikit nih
elly rasa kan anda patut pilih 

iphone 4 lah
_______________________


elly nazari dot dot dot . . . dah ada fanpage kat facebook lah


hyep semua blogger.elly nak kasi tahu 1 perkara nih.

blog elly nazari dot dot dot . . . dah ada fanpage kat facebook lah plak.

ps : ni bukan nak tergedik2 nak promote blog ok.saje je nak tambahkan kenalan kat alam facebook lah.nanti senang lah kalau ada update terlatest nanti elly info lah kat korang ek

senang shj.klik LIKE kat sini

ataupun boleh cari button like kat sidebar tepi ni

like anda elly ucapkan ribuan terima kasih

tocey2 


nak timbang berat blog anda?

tajuk entri ape tu?
kenapa xpercaya ke.selepas anda bace entri terhangat nih.anda akan tau berapa berat blog anda sebenarnya.eh,ingat anda je ke yg boleh ditimbang.blog pun boleh tau.hehe

berapa berat blog anda?
10 kg 
20 kg 
ataupun 100 kg?

nak timbang blog anda yang sarat dengan widget sana sini

senang shj...
































Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)





(eg. iwebtool.com)








Powered by iWEBTOOL


selamat menimbang blog.kalau kotak kat atas bermasalah timbang kat sini pulak

blog peramah

elly ada masuk 1 segmen 


apa tuh blog peramah ek?nak tau klik sini
___________________________________

so,sekarang anda semua dah tau kan.jadi jum lah join ramai2.dengar cerita blog list baru akan diupdatekan selepas 2 bulan tuh.
nak sign up kat sini
_________________________________

yeah.elly bertuah lah.nak tau kenapa?

1. blog elly yang kusut masai ini telah terselit kat dalam blog peramah lah

yelah,penyertaan sebanyak 108 tuh

jum klik sini ramai2 kalau x caye .

kategori blog elly

.... yang menunggu

tunggu ape,elly pun xtau lah.hehe
______________________________

so,mulai dari saat ini elly akan jadi peramah dengan rakan2 blogger yang lain tau
jemput2 tinggalkan jejak kat sini
insyallah elly akan follow anda

tqvm~

keep in touch ya .

Contest Kenal Tasha???


klik banner kalau nak join
hadiah lumayan i bagitau u
________________________

1. APAKAH NAMA PENUH TASHA?

c. Intan Natasha Bt Abu Bakar ( nice name )

2. APAKAH TARIKH LAHIR TASHA?

b. 19/08/1987

3. APAKAH WARNA KEGEMARAN TASHA?

a. pink ( love pink )

4. APAKAH LAGU YANG PALING TASHA SUKA NYANYI?

d. L.O.V.E (Nat King Cole)

5. TASHA TAKUT PADA BINATANG APA?

c. kucing dan tikus ( macam tom n jerry lah )

6. APAKAH TAJUK FILEM YANG PERTAMA DALAM BLOG TASHA?

b. Final Destination 4 (i love final destination too)
final destination 4 yang kat car racing tu kan. takut

7. APAKAH MY PASSION TASHA?

a. menari dan make up (i love dancing too,tapi i still keras cam kayu lah)

8. APAKAH NAMA PENUH ADIK BONGSU TASHA?

c. Abu Izzani B Abu Bakar

9. APAKAH BARANG PERTAMA YANG DIBELI SECARA ON9 OLEH TASHA?


baju blouse pink ini sangat lawa kan

10. NAMA PAKAIAN YANG TASHA PAKAI PADA KARNIVAL SILANG BUDAYA 2009 &2010 ADALAH...

b. pakaian orang iban dan sari
___________________________________

Saya kenal Tasha ......

1. dari dunia blog ini lah.
pada suatu hari, i merayau2 ziarah rakan2 blog tetibe kan tertengok lah contest cik tasha nih.so,i pun terus lah klik dan join contest dia. (penggunaan bahasa yg tunggang terbalik sikit) hehe

2. cik tasha pada mata saya . dia seorang yang cantik lah. serius i admire anda lah. wawawa. anda dah berpunya ke? hehe .(sori,lebih2 lak)

3. dia ni suka kan kecantikan tau .biasa lah tu lumrah manusia sukakan kecantikan kan.sama lah mcm i.hu3

4.satu rahsia besar cik tasha elly nak bocorkan ialah dia ni pemarah sikit orangnye tapi jangan risau cik tasha nih cepat cool tau.uhh,syukur.HEHE

elly tag

GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL


mai sume pakat join GA baru nih
hadiah memang superb lah

*sebijik ipod shuffle bagi yg bertuah

Go to fullsize image

nak join ke?klik lah banner tau

ps : sila letakkan elly sebagai refferer anda ye

______________________________

exchange link : no 103
share button : no 107
follower : no 266
______________________________

sebab wajib kenapa anda kena join GA nih?

1. hadiah memang lumayan lah.sebijik ipod shuffle tuh.elly memang teringin nak dapat ipod shuffle lah.elly cuma ada piring besar kaler hitam je dok pasang lagu P Ramlee hari2.hukhuk.sedih kan.

Go to fullsize image

jadi elly berharap elly lah yang bertuah tuh.amin~

elly nak ipod shuffle itu
Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

sumber : yahoo image lah

2. first contest yg menawarkan hadiah menawan hati lagi tu (i think)

3. ala,syarat2 penyertaan act senang n simple shj.tengok je cam complicated kan.tapi sebenar senang.belum try belum tau (betul x mr cool)

___________________________________

ada ape2 lagi yang elly x settle kan ke? bagitau nanti ek

elly nak tag kawan2 yg gile gadget

____________________________

elly tau GA nih sebab ada mesej kat shoutmix lah.jadi xd la link refferer.huhu

Pencarian Blogger Peramah 2011

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalamlist blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
Tahniah, anda seorang blogger yang peramah! (:

P/s: Penyertaan akan ditutup selepas ahsfantasy24 mengumpul sebanyak 108 blogblogger peramah. Sesiapa yang terlepas untuk menyertai team blogger peramah musim ini di http://bloggerperamah.blogspot.com/, sila nantikan pembubarannya 6 bulan akan datang. Jika ada blogger yang sombong, sila laporkan ya.^^,
________________________________________________

elly jemput kawan2 peramah elly lah

__________________________________________

Saya Mau GA dari Miss Librarian


nak join GA baru?
klik banner

due date : 10 jan 2011

Blogger List Pilihan Hanani Hani Mkay


klik banner lah kalau anda nak blog anda dalam blogger list pilihan hanani hani mkay

________________________________________

kenapa elly nak blog elly terselit kat dalam blogger list pilihan hanani hani mkay

1. elly nak pastikan cik hanani sentiasa update dgn new entri baru elly tau

2. sebabnya elly suka lah tengok blog cik hanani n bace entri2 anda
(betul,xtipu .elly suka polka dot) hehe

3. sebab yg utama ialah pssttt background music blog kita sama lah
"fly me away" like like <3

4. ape lagi ek sebab2nya. xpe2 ,next time elly gtau lagi tau


dalam banyak2 post cik hanani hani mkaay saya paling suka .

(klik atas banyak2)

kenapa..............

1. sebab bile bace post ini lah saya tau akan kewujudan contest blogger list pilihan hanani hani mkay
hehe.post ni dikira gak kan.so,saya pun merajin2kan tangan tulis lah entri.sebab teringin la nak masuk dalam list pilihan cik hanani hani mkay

saya nak masuk dalam kategori blog Si Hangat dan Hangit boleh tak?
___________________________________

nak tag



new song added in in my blog lah.

Go to fullsize image

Go to fullsize image

i love this song so much lah.
1st time dengar time tengok video wedding ni.

2nd song dalam video ni

*taylor swift - speak now


Annie Little Fly Me Away Lyrics



Silver Moons and paper chains,
Faded maps and shiny things.
You're my favorite one-man show.
A million different ways to go.

Will you fly me away?
Take me away with you,
My love.

Painted scenes, I'm up all night.
Slaying monsters, flying kites.
Speak to me in foreign tongues.
Share your secrets one by one.

Will you fly me away?
Take me away with you,
My love.

Now I cant think what life was like
Before I had you by my side.
Cant say what I'd do without you,
Knowing what its like to have you.

Hidden walk ways back in time.
Endless stories, lovers cry.
In my mind I've been set free.
Will you take this Journey
You and Me?

Will you Fly me away?
Take me away with you,
My love.

Fly me away with you,
My Love.

Take me away with you,
My Love.

nak tengok video lagu ni
klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK