anak2 murid

Saturday, December 25, 2010

selendang,tudung express sale

pengumuman terkini :

elly teringin lah nak publish selendang,tudung express kat dalam blog nih.
nak wat sale la kat semua blogger2 nih.

rasa2nya ada sambutan x?
komen sikit kat comment box ni tau.

kalau ramai cakap ada sambutan.insyallah elly akan jual selendang2,tudung express,aksesori wanita kat dalam blog ni.tqvm~

good news : 500th followers and 22,222 viewers special gift

Go to fullsize image

Go to fullsize image

elly sangat baek hati sekarang ni

jum ramai2 follow blog elly and terjah entri2 kat blog ni
sebabnya ..............

follower yg ke 500 akan dapat special gift from elly nazari

viewer yang ke 22,222 pun akan dapat mystery gift from elly nazari

nanti print screen n wat entri tau


and follower yang lain insyallah ada lucky draw


dan yg pastinya elly akan wat GA lagi best n hadiah pun of course lah lagi gempak

so,what are you waiting for?cepat2 terjah blog elly 

sesi berkenalan dengan elly nazari

 banner entri nih 

elly nazari @ elleyayah
call me whatever name u like lah <3

sweet 19 lagi even next year ok sebab birthday
14 dis 1991 .hehe

full time student kat IPGM Raja Melewar,NS

taking in BM/PJ/PSV

konklusi : future teacher 5 tahun lagi la.haha

anak jati NS tapi lahir kat Johor la plak.hehe
so,mix lah NS+Johor = guess what

love children so much.rasa cam nak cubit je pipi kanak2 yg comel tuh.hehe
so,thats why i choose education profesion.

fb : search je elly nazari or klik je fb badge kat sebelah.same wif my blog fanpage gak ye.like ek.and also my pic yg dipertandingkan kat fb tu.huhu

tinggi : 157 cm ( tapi rasa cam dah meninggi je lah sebab suka minum cal-cuim) jangan jeles.

berat : terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu.hehe

love shopping so much.tengok wayang.blogging.fb.reading.cewah

suka tangkap gambar sendiri so much.hehe.antara koleksi gambar2 elly.
lets check it out
__________________________________________




my classmates in uitm 








_____________________________________________________

banyak kan gambar.haha.anda x suka entri ini.ape,cakap elly gedik.so what! do i care huh.kalau xsuke entri ni sila klik x button and chow chin chow.kpd sesiapa yg suka entri ini jum terjah lagi entri lame2 elly.hehe

tqvm for support my blog.
harapan dan impian ; satu hari nanti blog ni nak jadi mcm irine nadia marcello,hanis zalikha,fatin liyana,mama zafran,cikepal,benashari,redmummy,ciktomato,tiefazatie dan semua blogger lah.boleh kan?

janin !

perhatian : sori,tajuk entri cam lain macam je.tapi entri ada la kena-mengena dgn tajuk entri ok
_______________________________________________

hari : sabtu bersamaan

merry christmas :D

tarikh : 25/12/2010

tempat : alamanda

ps : macam nak wat memo lak aii entri nih.haha

hari nih elly,mama,kak ainul n anis g tengok wayang kt alamanda tuh.cerita ape ye?
janin lah. 

jum kita baca sinopsis dulu 


Janin mengisahkan kehidupan penduduk di sebuah kampung nelayan yang hidup dengan aman damai. Cerita bermula dengan ramai penduduk kampung selalu kehulangan duit mereka. Tetapi mereka tidak mengetahui siapa yang mencuri wang mereka. Sehinggalah beberapa orang kampung terserempak degan pencuri kecil bernama Esah.
Esah, seekor toyol selalu mengunjungi keluarga Sutera isteri kepada nelayan bernama Hashim tanpa mereka sedari. Mereka mempunyai tiga orang anak yang masih kecil. Kunjungan Esah ke rumah Sutera terlalu kerap membuatkan hasil pencurian berkurangan. Ini membuatkan pembela Esah menjadi marah kerana hasil kecurian semakin berkurangan.
Esah dimarah oleh pembelanya dan enggan diberi makan. Esah yang dahagakan kasih saying telah membunuh orang yang membelanya. Tanpa tuan, Esah menjadi ganas dan telah menyerang penduduk kampung dan banyak kejadian negeri telah berlaku. Orang – orang kampong telah berpakat dan mula bertindak untuk menangkap Esah, tetapi tidak berhasil. Dengan tidak disangka mereka mendapat kejutan apabila mendapat tahu tentang hubungan antara Esah dan Sutera…


amacam best x bace sinopsis cerita janin ni?mesti korang rasa seram,takut kan?sama lah cam elly time mule2 nak tengok cerita nih.tutup mata la mula-mula.tapi...hehe

kalau nak tau ending nya kena lah tengok sendiri tau.

rating star ; aku kasi 4/5 star lah. ok lah tu kan.
_______________________________________________

dah2 cite pasal cerita janin jum sekarang kita terjah lak gambar kitorang.x lengkap lah kan kalau g jalan2 tp xbergambar.hehe


my mama . add lah fb beliau.hehe.cari lah kat family info elly

my cousin lah.future cekgu maath tuh.same wif me :D

merry christmas

merry christmas too

mak dan anak

my cousin too

its me.xlengkap lah kan kalau x tngkp pic sorang2.hehe.ni lah profile pic fb
________________________________________________


nak add elly search je elly nazari
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK