anak2 murid

Sunday, December 26, 2010

selendang,tudung express sale part 2

pemberitahuan semua blogger yang suka shopping online

berita baik untuk anda semua.

kenapa?

1. elly akan wat sale selendang,tudung express,aksesori wanita dll secara besar-besaran kat blog ni

tunggukan kemunculan sale besar-besaran nanti ye

anda pasti tidak akan menyesal . cayalah

pic akan diupload kemudian sebabnya elly ada kat umah saudara lah plak sekarang ni .

nota kaki ; thnx 4 support my blog

sorry !

Go to fullsize image


1. elly ada wat salah kat someone.sori sori sori.jangan benci elly please !

2. lama x blogwalking,say hi to all my friend

3. mulai next week entri baru akan kurang sebab elly dah balik maktab

 4. akan jarang join GA/contest start next week

Go to fullsize image
__________________________________________

itulah sebab2nya kenapa elly say sorry.hehe

nanti insyallah kalau elly ada masa,elly akan update entri baru.blogwalking dan join GA&contest

elly balik maktab jumaat nih.wawa,cepatnye cuti nak abes.

so,dalam masa 4 hari b4 balik nih elly akan terjah semua blog.insyallah 

keputusan penuh AFF SUZUKU CUP 2010

Go to fullsize image

malaysia membelasah teruk indonesia dengan keputusan

3-0

tahniah pasukan malaysia

keep it up 

mesti  lah jurulatih pasukan malaysia K .RAJAGOPAL tersenyum lebar sekarang kan

ps : tengok status fb semua cakap2 pasal malaysia menang.hehe

elly menang cabaran cute nose

T@h pape t@h
banner blog
syukur.elly menang GA lagi.hehe
kali ni elly menang cabaran cute nose@ ada berani?

elly pertaruhkan gambar elly anda da gang

ketawa kan tengok pic nih

syukur.pic nih bertuah lah dan dipilih sebagai 

pemenang tempat ke 3

nak tengok gambar2 peserta yang lain klik sini 

kelakar dan lawak kan gambar diorang semua.haha

ps : jangan gitau kawan2 elly yang elly masukkan pic ni dlm blog.hehe
________________________________________________

hadiah yang bakal elly terima ialah

cute cardholder
dan hadiah misteri.jeng jeng

topup RM 10

_______________________________________

terima kasih kepada cik murni syahirah yang baek hati sangat2.
keep in touch tau

jum klik blog dia.mana lah tau ada GA lagi ke kan

klik sini







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK