anak2 murid

Tuesday, December 28, 2010

hadiah bul bul craft GA dah sampai


1)key chain flower (1pcs)
2)fabric button ( 30 pcs)
3)h/p strip english cotton (1 pcs )
4)brooch english cotton ( 2 pcs )
5) Tiny Button (assorted shapes) (50 pcs)



ps ; sori kualiti gambar agak xlawa lah.haha


mood seronok lah .HEHE

jom jom check blog dia kot2 ada GA baru ke

teddy contest


anda ada koleksi gambar bersama teddy bear kesayangan x?elly rasa mesti banyak kan.jadi ape tunggu lagi.jum lah join contest nih.
klik sini

due date : akan diberitahu kemudian

hadiah : of course la menarik hati gitu

syarat2 penyertaan senang shj lah.klik sini
______________________________________________

elly nak pertaruhkan satu gambar yang elly rasa comel sangat.
bukan setakat bear je comel tuan nya pun comel ++ gak .HAHA



caption : i love my teddybear so much. <3

comelnya bear to. elly suka sangat.
1st of all elly nak ucapkan terima kasih kepada cik ella.

bukan sebab dia yang bagi elly bear comel tuh.
tapi kan...

1. dia bagi elly tangkap gambar sekejap ngn teddy bear dia lah

elly suka sangat2 ngan bear comel krim tuh.bulu nya sangat lembut tau. gunakan lah downy untuk mendapat bulu selembut bear tu. HAHA .
cube tengok bear tuh lame2 lagi.
memang comel + elly pun comel . HAHA

eh2,nape elly memakai baju kurung ? biarlah tukan baju kebangsaan kita. wekk :D . haha
______________________________

elly nak tag kawan2 teddy bear pulak

SHAWLSAYUCINTA


CONTEST 4 U : SENYUMAN MENAWAN BILA MEMAKAI SHAWLS.


trend sekarang kan.shawl shawl and shawl je.remaja sekarang lebih prefer pakai shawl,tudung express dari tudung ikan bawal.opss.hehe.bagi elly la kan,girl yg pakai shawl tu lagi menawan tau.yelah,nampak lah bergaya sikit.hehe.bukan elly nak cakap girl yang pakai tudung ikan bawal tuh xcantik ok.semua ciptaan Allah cantik-cantik belaka lah.cume elly lagi suka kalau girl pakai shawl la.sebab elly pun pakai shawl gak bile g kuliah,shopping.hehe

pelbagai jenis shawl kat pasaran sekarang nih.dulu famous selendang yuna lah.yelah,sebab i think yuna lah yg mengfamouskan shawl kan.tp sekarang ni pelbagai shawl ada kat pasaran.selendang subang,selendang loceng,selendang jaring2,pashmina la.macam2 ada oke.

shawl boutique online pun dah tumbuh macam cendawan lepas hujan.banyak yg x terhingga.salah satu shawl boutique online yang elly suka terjah ialah SHAWLAYUCINTA lah.nak tahu kenapa?anda kena lah tengok sendiri ok.kalau nak cerita pun xbest gak kan.so,klik je sini
________________________________________________________

kali nih ayu ada wat contest lagi lah.tajuk kat atas entri nih.menarik kan?so,elly pun dengan senang hatinya pun join lah sebab elly pun suka shawl gak.hoho



pic yang elly pertaruhkan utk contest nih.

ps : perasan tak,pic nih asyik2 dipublish shj kan.da xde pic lain ke.hehe.
___________________________________________________

kat shawlayucinta nih terdapat banyak jenis shawl,inner yang menarik tau


tudung kedut2.hehe.xpayah susah2 mau iron lah

inner pink


tudung syria

lawa kan.jadi ape tunggu lagi.jum lah shopping shawl,tudung kat sini

nak join contest klik sini
_____________________________________

due date : 31/12/2010

cepat2 selagi belum due date lah.

hadiah memang menarik gitu .

ShawlsAYUCINTA


salam muslimah semua ;D

elly gila contest dan GA la sekarang nih.xpe2,mengisi masa lapang b4 balik maktab lah.nanti dah balik maktab,of course lah jarang on9 kan.hoho

kali nih elly nak join 1 GA nih.menarik kot.nak join ke?
klik banner

A Y U C I N T A - KAKI SHAWLS-

nota kaki ; amboi, fashionista nye akak ayu nih kan. cantik lah akak.jeles tau.hehe

jum lah semua penduduk malaysia yang datang ziarah kat blog elly.
mai mai pakat join GA cik ayu nih.nak join klik shj banner ok!

kata2 dari cik ayu

" kalau anda menang GA nih,dah xpayah beli shawl selama 3 bulan"haha.

so,elly harap elly lah akan menang leh x?hehe.impian sebesar gunung tuh.

kat blog shawls@AYUCINTA nih anda semua akan nampak 1 kelainan la dari shawl blog yang lain.kenapa elly berkata begitu (nak bodek ye)

1. ada pelbagai shawl,inner yang menarik dijual disini.(kalau xcaye jum serbu sini) harga pun berpatutan juga

    

inner diamond

 

2. ada tips cara pakai tudung ala-ala yuna lagi tu


cara-cara pakai tudung ala yuna
more info : klik sini

3. background yang lawa sangat nih. i like pink so much .hehe

_________________________________________

jadi ape anda tunggu lagi.cepat2 join GA ini tau

elly nak tag

___________________________________


ini lah cik ayu . memang ayu pun kan ;D



bersin lagi


simptom : bersin + selesema selalu lagi2 kalau kat tempat sejuk lah 

aduh,selalu sangat lah mengalami simptom kat atas tuh.da xtau nak wat camne lagi.da makan dah ubat yang beli kat farmasi,makan vitamin lagi tu.tapi still x sembuh2 pun.wawawa

_______________________________________

korang ada jawapan x camne nak selesaikan masalah bersin n selesema elly nih.wawawa.

takut plak kalau2 check kat doktor.disahkan resdung.hoho

sinetron bukan diriku

Go to fullsize image

Go to fullsize image

baim wong

Sinetron ini dibintangi Baim Wong (Ryo), Bertrand Antolin (Ariel), dn Ririn Dwi Aryanti (Ayla)
________________________________________________

jom kita relaks dengan tengok sinetron bukan diriku kat astro ria pada jam 6.30 ptg

sinopsis

Ryo dn Ayla, adalahsepasang kekasih yang bekerja di sebuah perusahaan advertising. Ryoseorang workaholic, dia sangat susah menunjukkan perasaannya, bahkanpada Ayla sekalipun. Karena sifatnya inilah, Ayla, tidak pernah tahu,bagaimana perasaan Ryo yang sebenarnya. Ayla selalu mengira, Ryo tidakbegitu mencintai dia. Semenjak mereka menjadi pasangan, Ryo belumpernah mengucapkan kata-kata cinta pada Ayla. Ryo bahkan kerap kali,melupakan janjinya dengan Ayla.

Kesal dengan sikap Ryo, Ayla memutuskan Ryo. Namun Ryo sangat mencintai Ayla. Ia berusaha berbaikan dengan Ayla.

Di hari ulang tahun Ayla, Ryo menyiapkan kado untuk Ayla. Aylasebenarnya tak mau datang, namun Marina, teman satu kantor Ayla,memberitahu bahwa Ryo menyiapkan hadiah istimewa untuknya. Ryomenyiapkan cincin yang ia beli bersama Marina. Ayla kaget dan langsungpergi ke tempat Ryo menunggunya.

Saat Ayla akan menyeberang, sebuah mobil muncul dan hampir menabrakAyla. Ryo berlari mendorong Ayla. Ayla selamat, tapi Ryo kehilangannyawanya.

Tapi cerita tidak berakhir begitu saja. Ryo masih sangat mencintaiAyla dan tidak ingin meninggalkannya. Ryo akhirnya masuk ke dalam ragaAriel, orang yang sudah menabraknya. Ariel orang yang sangat ambisius,dan rela melakukan apa saja, untuk kepentingannya. Ariel ternyata anakpemilik perusahaan tempat Ryo bekerja.

Ryo yang sudah berada dalan raga Ariel. berusaha mendekati Ayla,tapi Ayla terus menolak kehadirannya karena Ayla sangat membenci Ariel.

Masalahpun semakin banyak menghadang Ryo. Kehidupan Ariel yang notabene "jahat" membuat kesulitan demi kesulitan mendatangi Ryo. Kematianseorang pria bernama Anton, yang usahanya dihancurkan oleh Ariel danhubungan gelapnya dengan Marina adalah beberapa masalah kecil yangmembuat Ryo bingung.

Ryo juga harus menghadapi kenyataan, kalau Ariel sudah mempunyaiseorang tunangan, Livi, anak pemilik perusahaan pusat yang membawahiperusahaan milik orang tua Ariel. Saat mereka sedang memilih bajupengantin, Ryo memutuskan pertunangannya dengan Livi. Livi malu, iamengakhiri hidupnya. Hal ini, membuat ayah Livi, dendam pada Ryo, danberusaha untuk menghancurkan hidup Ryo. 

Ryo tidak bisa mengatakan pada Ayla, kalau dia adalah Ryo, karena,apabila itu terjadi, Ryo akan kembali meninggalkan dunia ini, dansampai kapanpun, dia tidak akan bisa menyatakan rasa cintanya padaAyla. Menjadi Ariel, adalah pilihan terbaik, karna Ryo dapat terusberada disisi Ayla, namun disisi lain, Ryo juga tidak bisa menerimakenyataan, kalau Ayla akan melupakan Ryo yang sebenarnya.

Bagaimana kelanjutan cerita ini? Apakah Ryo yang sudah menjadiAriel, bisa merebut hati Ayla? Bagaimana dengan semua masalah Arielyang harus diselesaikan oleh Ryo. Apakah, Ryo akan memberitahu Ayla,siapa sebenarnya dia?
_________________________________________________________________
sori ; sinopsis dalam bahasa indon lah plak.haha

sumber :  Sinemart.com

tambahan ; sinetron ini pernah di tayangkan di ntv7

kawanku bintang coca-cola

ps ; sori xde banner lah plak.da selongkar google.com tapi xjumpe gambar lah plak.

tapi xpelah dimaafkan tau

berbalik kepada tajuk entri yang panas sekarang nih.keyword yang maju jaya lah.haha

anda peminat kawanku bintang coca-cola?

persoalannya disini siapakah yang akan memenangi rancangan realiti terbaru tv9 ini?
jangan lupa tonton siaran langsung di tv9 ok.

nak tengok lagi.senang shj.klik sini dan sana

Go to fullsize image

Go to fullsize image

gambar yang xde kena-mengena lah dengan entri nih.tapi saje di publish kan untuk tatapan semua

Go to fullsize image

kalau itu kampung anda.saya mintak maaf la.hehe

sumber ; google.com

my bloglist 2011


elly teringin nak selitkan blog elly kat dalam blog atul sebab2nya

1. elly nak pastikan yang atul sentiasa update dengan latest entry elly tau.hehe.

2. mengeratkan silaturahim antara rakan blogger

3. blog atul cantek bangat.tapi lagi cantik kalau ada blog elly terselit sekali.hehe

anda pun teringin nak blog anda terselit dalam blog list cik atul .klik je sini

pray for me <3

cik atul.keep in touch tau .

Nadya Bubble Give-Away !


GA nih menarik kot.like like like <3

hadiah memang menarik gile lah.kalau nak join jum klik sini

QUICK CONTEST MUSLIMAH ANGGUN 2 KEMBALI! :)



klik banner kalau nak join contest muslimah


di mata saya terletak gerbang menuju ke setiap hati manusia, di mana cinta dapat berkembang.

muslimah2 sekelian

jum join contest muslimah nih

nak join.klik sini

elly nak tag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK