anak2 murid

Thursday, December 30, 2010

Khairul Fahmi Che Mat (KFCM)





( jom like fanpage dia ramai2)

siapakah khairul fahmi che mat ni?

kenapa semua orang nak sebut nama dia ni?

dia nih artis ke?

soalan no 3 memang xleh blah n xlogik langsung ok.dah nampak dia bertungkus lumus kat padang tu.xkan la artis kot.haha

khairul fahmi che mat nih adalah seorang penjaga gol bagi skuad harimau malaya lah

dia nih dah jadi fenomena lah sekarang ni tau x.

kat mane2 orang sebut nama dia.xcaye ke?


follower beribu2 kot.dalam sekelip mata je tau

jum terjah blog gf dia http://jejariruncing.blogspot.com

follower pun dah 2k gitu.wahh.masyuk2.wah2,gf dia pun famous gak tau sekarang nih

___________________________

dengar berita yang nama dia nih paling banyak terpampang kat twitter tau.sampaikan selebriti mat salleh pun wish congrate kat dia gak tau

ape2 pun congrate KFCM dan skuad harimau malaya



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK