anak2 murid

Saturday, January 29, 2011

bila budak2 BM melukis

hai peeps. sorry tau dah lama aku x update entri terbaru. dah cuti seminggu baru lah boleh online puas2.HEHE.

first of all aku nak wish

GONG X FA CAI 

kepada sapa2 yang sambut.nak oren sekotak leh x? 
________________________________________

tajuk entri tuh menarik ke x? harap2 dapat tarik ramai readers.HEHE

subjek : of course lah PSV

hari : selasa n rabu kot

tajuk : melukis potret mengikut gambar poskad masing2 lah

nak tengok hasil2 lukisan kami semua x?

dimulakan dengan lukisan aku lah

v
v
v
v

taraaa

v
v
v
v

my picture lah.HEHE
pernah menjadi profile pic n menerima banyak komen.HEHE



shazila

mas ayu

Ayad escobar

siena

iqbal

afifi


amacam,berbakat x kami budak2 PPISMP BM? Haha. kitorang ni minor PSV lah so kena lah pandai melukis.HEHE . xpe2,practice make perfect right? HEHE


nak beli potret2 kami ke? harga boleh dirunding.HEHE

nak tengok gambar2 potret selebihnya boleh lah klik kat sini tapi kan kena add aku dulu lah sebab aku wat private lah.insyallah aku apporove.

ps ; friend request dah dekat 45 request la 



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK