anak2 murid

Friday, January 7, 2011

'CONTEST KAMI KEMBARKAH'

wanna join this contest.

klik lah sini

due date ; 29/01/2011

contest nih berkisar tentang " kami kembarkah?"

nak tahu lebih lanjut klik sana


kami kembarkah? opsss . jeng jeng jeng. meh sini elly nak bongkar kan rahsia kami

this is my beloved twin tau.i love her so much <3 .hoho

serba sedikit pasal my kembar

nama diberi : hazliza abdul aziz
panggil je liza lagi comel.hehe
umur : 20 tahun tapi xcukup umur lagi la
sebabnya dia lahir 12 dis 1991 la.huhu
asal : nilai,ns
no telefon ; secret la.hehe
________________________________________

elly kenal liza nih time kat uitm melaka lah

kitorang telah ditakdir kan sebilik dan sekelas tau.hehe.jangan jeles.so,from the moments lah kitorang mula rapat dan digelar belangkas dan kembar comel .haha

kenapa elly pilih liza as my beloved twin ha?sebab2nya .............

muka kitorang hampir sama kan.apa x nampak sama pun? try la tengok betul2.lagi2 tang hidung tu.tett.tapi hidung liza mancung sikit la.hehe.
ramai yang ingatkan kitorang kembar tau.yelah,muka nak dekat sama.name pun kalau digabungkan liza+elly jadilah heliza .hoho. ala-ala artis gitu.lagi 1,birthday kitorang nak dekat sama tau.birthday liza 12 dis 1991 dan elly pulak 14 dis 1991. kebetulan kan.time 1st2 berkenalan tu.agak terkejut gak la bila dapat tau birthday kitorang nak dekat sama.apa lagi,kitorang pun celebrate la together.hehe.itu lagi satu faktor yang membuatkan kitorang nih adalah kembar sejati.cewahh.haha.

lagi satu yang menariknya pasal liza nih ialah dia nih suka gelarkan dirinya saya tau.dia panggil orang lain pun awak.kalau kita kan kau aku. huhu.menarik kan.jarang elly jumpa kawan camni.huhu

ni lah liza . orangnya kecil molek shj

nak dipendek kan cerita lah,perangai kitorang pun hampir sama tau.dua-dua minah becok.pantang ada gosip terbaru mesti nak share sama2.bak kata orang,sharing is caring right.hehe.so,kitorang pun dilabelkan lah sebagai minah becok oleh rakan2 seperjuangan.sampai hati korang cakap kitorang camtu.wawawa.

apa yang elly suka pasal liza ni

1. dia nih comel sangat tau.kalau x caya meh add fb dia . klik sini ( promote gitu )

2. dia nih pelapis siti nurhaliza tau.haha.suaranya merdu sungguh. like like

3. baik+caring dan yang paling penting dia nih xkedekut lah. ( suka pow dia biskut ) hehe

dan banyak lagi lah . huhu

apa2 pun elly sayang sangat kat awak tau. elly harap our friendship will last forever and after. amin

our friendship starts from disember 2009 until now
_________________________________________

best friend lyric special dedicate to you liza aziz

I don't have to worry anymore, cause you will be by my side when I cry
You always smile at me
I am blessed because you always shine before me
Things that we have missed hastily at time, that's the way it is
Faces that always being looked at
Forever hugging each other
Your smile has helped me endless time, you know
Thank you thank you Best Friend

These plenty happiness that I felt at this moment
All the friends that I have here, you the best present
I am blessed because you always be by our side
Surely things that I have accomplished here, those things too give me strength (change to strength)
Faces that always being looked at
Forever hugging each other
All of your smile has helped me endless time, you know
Thank you thank you Best Friend

Things that we have missed hastily at time, that's the way it is
Faces that always being looked at
Forever hugging each other
Your smile has helped me endless time, you know
Thank you thank you Best Friend

kiroro best friend

1 comment:

DiNa RiaNa said...

hehe..
comelnye...
neway...
thx 4 joined...
gud luck k...
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK