anak2 murid

Wednesday, January 19, 2011

kawan2 blogger yang dikasihi

syukur.rezeki elly tahun 2011 murah.
thanx ALLAH

1. tahun 2011 je elly da menang GA/contest.
2. elly dilantik menjadi ahli PGPI ( PERSATUAN GURU PELATIH ISLAM IPRM)
BIRO HELWANI lagi tu.hehe
(hope i dapat jalan kan tugas dengan baik.amin)
3. elly jadi AJK KOPERASI IPRM tau.hehe
4. menjadi AJK dokumentasi untuk program kat kg lonek nanti

insyallah elly akan pastikan 2011 lebih baik dari 2010.amin

dan elly akan pastikan yang elly akan berjaya la kan.
tu impian elly.pray 4 me too

psst.lagi 1 impian.
nak lah popularkan blog ini.hehe
1 day maybe kan.

ps : tapi sejak dah balik stadi kat maktab nih bz sikit lah.wawawa
kalau ada masa baru dapat blogwalking jenguk rumah kawan2.
forgive me all my followers.
:D.
nanti elly free elly jenguk anda tau.elly bukannya sombong tau.
PEACE :d

jangan berhenti support blog elly tau

lagi 1 peringatan : elly dah janji nak wat GA special punye to all my followers.tapi nak mintak maaf sampai sekarang elly xtunaikan.bukannye elly dah lupa ok.tapi bz sikit la.tapi insyallah elly akan buat dan hadiah maybe la lagi menarik and upgrade sikit dari GA first dulu tu.hehe

dan diingatkan follower ke 500 akan dapat special gift dari elly gitu.hoho

oke,stop kat sini dulu.nak g basuh baju yang melambak tuh.hehe(tp gune mesin je la) sebab MALAS ke.x ek.penat je.malam nih ada meeting AJK lagi.aduhhh.tapi xpe,namepun life kat maktab kan.
choww,baru balik gerko bola jaring nih.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK