anak2 murid

Thursday, February 10, 2011

dah lama x update cerita baru

ala-ala candid gitu
hai orang-orangan semua.apa khabar anda di sana? ( ape ayat kau ni skema sangat weh )
haha.korang mesti tertanya-tanyakan dimanakah cik adek elly nazari ni.dah lama x update cerita baru kan.sunyi sepi je blog.tapi kat fb meriah semacam jeh.haha.menyendiri sekejap sbb dah x menang GA .wawa.
ok,gurau je lah. tettt

disebabkan dah lama x update cerita baru,blogwalking pun dah malas.so kawan2 pun da lari ke blog orang lain. wawa.kawan2 meh kawan ngan saya ek.

minggu nih aku buzy gila-gila tau.kelas dari pagi sampai petang gitu.ada netball lah petang rabu,perjumpaan rumah sukan petang kamis tuh.cakap pasal rumah sukan.aku rumah HIJAU tau.sape2 rumah hijau angkat tangan laju2 tau.haha.

go HIJAU go !!! kejohanan sukan akhir April kot . cayok2

sambung lagi cerita,malam lak ada latihan pergerakan asas,meeting bagai nak rak.
sebabnya ari khamis ada ujian pergerakan asas lah.tapi picture terlupa nak snap lah.tapi x pe,insyallah aku akan upload video pergerakan asas next week ok.tunggu!

ok,kena wat balik pergerakan asas n kertas kerja . due date next week. penat . tapi itu lah life sebagai student kan.kalau nak rest je,bek tido kat umah je lah. haha.demam assignment dah bermula.

azam semester baru

* buat assignment di awal waktu sebab x nak jadi macam last sem.tido pukul 2 3 pagi .haha.insap jap lah

lagi2 . . .

remindar selasa 15 feb ada perarakan maulidur rasul kat paroi kot.huhu.semangat2 gitu .
isnin lak 14 feb ada penghayatan maulidur rasul bertemakan " say no to Valentine ". 

14 Februari - no valentine day ok !
_________________________________________________

kawan2 pembaca sekelian,aku akan jarang update cerita baru la sekarang nih sebab aku buzy sangat2.kalau ada free baru aku update ok.

tayunk kamu semua .muahh . HAHA

4 comments:

zOeY zAu YaH said...

saya suka gigi besi kamu itu haha...

zoey zau yah ska-ska hati

Tasha said...

gigi besi cantik dan okay~ no valentine's day

ardinihumaira said...

adik dni baru nak wt gg besi :D

elleyayah . said...

haha.gigi besi cantek .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK