anak2 murid

Friday, February 11, 2011

mari kita melukis

wajib meletakkan muka sendiri

salam semua . hari ini time kelas Pendidikan Seni Visual kan aku belajar melukis menggunakan application paint kat lappy lah. seronok2. nak tengok hasil kerja aku x. haha. zoom ramai2 kat bawah ..

bangga dengan hasil kerja . HAHA
ingat lagi x potret hasil kerja aku dulu . kalau x ingat jom baca kat sini . jangan gelak kuat2 tau tengok lukisan kitorang semua. awal2 lagi nak mintak maaf kalau pas korang tengok potret kitorang,korang x leh tido malam .haha.

xpe2,aku akan belajar melukis dengan jayanya untuk menjadi cikgu Seni yang berseni.HAHA

3 comments:

Nini D.. said...

jom join!!

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/02/teka-biskut-dalam-balang-daa.html

Gadis seNyUm said...

haha..x sangka plak kawan aku nie berseni....

Amy Syaquena said...

santik je x de sebab nak ketawakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK