anak2 murid

Wednesday, March 16, 2011

lame oh x update blog

gaya ala-ala mak datin gitu. HAHA

Peace shj yg mampu

lama ouh x update blog.
harap maaf.admin sedang seronok bercuti-cuti sekolah sambil sibuk menyiapkan assignment beliau yang melambak-lambak sebelum berangkat ke Kampung Lonek weekend depan.

pesanan dari pihak penerbit : sila komen banyak2.haha

kelewahan bahasa yang melampau-lampau contohnya bercuti-cuti tuh .
dan mix bahasa melayu+bahasa inggeris
ape nih cikgu BM .haha

bye semua.

Thursday, March 3, 2011

[GEMPAK] lagi2 ben ashaari. beliau jd follower aku yang ke 496

cerita hot sekarang !
lagi2 ben ashaari

ok,mood sejak kebelakangan nih kembang kempis shj.haha.kenapa?

2 hari lepas : ben ashaari add facebook aku tuh
semalam : beliau jadi follower aku weh dan komen entri aku.haha

kesimpulannya : teruja weh sebab x sangka blog aku yang kepam ni dikunjungi oleh beliau.
terima kasih.
pasni harap2 hanis zalikha,irine nadia marcello,cik epal,fatin liyana,siti nur haliza dan seangkatan dengan nya add lah facebook aku dan jadi follower aku.
meletop aku.hee
_________________________________

sekian shj.nak p dengar ceramah kat balai kerapatan *-*

[GEMPAK] Ben Ashaari add facebook aku x !


player netball maktab yg terpower. HAHA


salam all readers. lame tol aku x update blog ni. dah berkepam da weh. haha. sori la,serius buzy sangat kot sekarang ni.dengan assignment lah,gerko,latihan rumah sukan,kuliah ganti,kuda kepang,meeting itu ini dan macam2 lagi lah.mengalahkan PM .haha.insyallah aku akan pastikan blog aku ni berseri-seri tau
ok,back to the post tittle

" [GEMPAK] Ben Ashaari add facebook aku x ! "

ada unsur2 terkejut+jeles x wahai blogger2 sekelian.hehe.
ni betul lah.kalau x caya try tengok profile aku la.


dan profile encik ben ashaari

cepat2 lah aku approve ok. kalau x aku nih jarang lah approve orang2 yang aku x kenal . friend requests dah lebih 50 tuh. 
ps : ni berlagak ke atau sombong? hehe

to encik ben ashaari : terima kasih tau.

nota kaki : aku xtau lah tu encik ben ashaari yang betul ke atau orang menyamar jadi dia.tapi aku xkesah pun la. asalkan orang famous add aku.haha
_________________________________________

good night *-*



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK