anak2 murid

Thursday, March 3, 2011

[GEMPAK] Ben Ashaari add facebook aku x !


player netball maktab yg terpower. HAHA


salam all readers. lame tol aku x update blog ni. dah berkepam da weh. haha. sori la,serius buzy sangat kot sekarang ni.dengan assignment lah,gerko,latihan rumah sukan,kuliah ganti,kuda kepang,meeting itu ini dan macam2 lagi lah.mengalahkan PM .haha.insyallah aku akan pastikan blog aku ni berseri-seri tau
ok,back to the post tittle

" [GEMPAK] Ben Ashaari add facebook aku x ! "

ada unsur2 terkejut+jeles x wahai blogger2 sekelian.hehe.
ni betul lah.kalau x caya try tengok profile aku la.


dan profile encik ben ashaari

cepat2 lah aku approve ok. kalau x aku nih jarang lah approve orang2 yang aku x kenal . friend requests dah lebih 50 tuh. 
ps : ni berlagak ke atau sombong? hehe

to encik ben ashaari : terima kasih tau.

nota kaki : aku xtau lah tu encik ben ashaari yang betul ke atau orang menyamar jadi dia.tapi aku xkesah pun la. asalkan orang famous add aku.haha
_________________________________________

good night *-*



5 comments:

BEN ASHAARI said...

SALAM ..

erk.. mmg saya add tu.. hehe..terima kasih kerana sudi accept saya dalam FB... :)

elleyayah . said...

salam

oke2,same-same ye.nwy,thnx follow n add fb :D

Gadis seNyUm said...

fuyyoo.gler gempak mmber aku...

elleyayah . said...

haha .seronok

Anonymous said...

kalau org xkenal dan xterkenal add tp buat2 knal amacam?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK