anak2 murid

Monday, April 18, 2011

semua baru

cari mana aku? khusyuk mendengar ceramah

ceramah Adat Perpatih : Datuk Paduka Professor Madya Dr Mohd Rosli Saludin

pensyarah UPSI

( 5 pangkat tuh ) wahhh

perhatian2 . semua dalam blog nih serba baru kan. korang mesti perasan kan yang header blog nih ada pic baru gitu . ps ; itu DP fb aku gak lah. haha. 

korang suka x lagu ni? aku suke tau. satu ketika dahulu pernah menjadi ringtone handphone sony ericson aku lah. haha .tapi sekarang nih dah tukar lagu tonight . nak dengar lagu tonight klik sini



si hitam manis rihanna

rihanna - who's that chick

bagi yang 1st time dengar lagu dia . jom2 kita layan lagu nih kat youtube lak.


bagi yang dah biasa dengar lagu nih. bape rating korang?

aku of course lah 5/5 stars.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK