anak2 murid

Monday, June 13, 2011

apabila kompang diketuk2 :)


pengantin baru
kami lah pengantin lame . hehe

SELAMAT PENGANTIN BARU :)

mood kawin kan : nah amek lagu kawin nih 

7 comments:

KSWSK said...

cuti sek mmg musim kawin

elleyayah . said...

tu lah :)pasal

Adila Azmi said...

Haha :D nak kawin jugak laa :P eh eh, jom buat exchange link nak? tukar tukar blog. nak?

elleyayah . said...

jom2 :)

Adila Azmi said...

Okay, jap lagi DA letak dlm blog DA ye. :) Btw my name is Adila Azmi but you can call me DA :D babe, blog you ni berkaitan apa? Nak letak dlm blog senang sikit.

Da LovaC said...

sape yg kawen ni..baju putih tu ke?

run aziluz said...

salam n hi :) orang datang sini nak bagitau

blog yg dulu tak betul sikit. ni link blog baru. kalau ada masa datanglah okay :) blog lama tu dah tak guna lepas ni, guna blog baru je.

runaziluz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK