anak2 murid

Saturday, December 10, 2011

CONTEST SAPE NAK BAJU FREE


hey orang kampung ! [PERHATIAN]

korang nampak x banner colourful kat atas entry nih . cantik,cun,comel kan ? 
aku nak join lah contest nih memandangkan aku xtau nak wat ape cuti nih kan . mana tau, aku menang besaq ka. hehe. 
contest nih pasai apa? hampa nak tau ka?


review je kat sini http://mirakawaiishop.blogspot.com/2011/12/contest-sape-nak-baju-free.html


hampa kena wat ape ha~



  1. buat 1 entry pasal mira kawaii shop, letakkan gambar item dr mira kawaii shop dan harga sekali. 
  2. letak gambar real photo sekurang-kurangnya 2 pics (boleh amek dr album customerku atau album snap9 di facebook page mira kawaii shop)
  3. masukkan link page http://www.facebook.com/MiraKawaiiShop dan link blog http://mirakawaiishop.blogspot.com/
  4. dah siap, emailkan link entry tu kat mirakawaiishop@hotmail.com
  5. entry yang paling besh + menyayat hati mcm pengalaman beli kat mira kawaii shop or ase nk try baju kat mira kawaii shop akan dipilih.

cepat sikit sebab due date nya : 18 DISEMBER 2011 



nih aku nak habaq sat kat hampa semua nih . aku nak promote lah sikit blogshop si kawaii mira nih. sat, aku nak post gambaq dress yang memang mencuri perhatian aku utk membelinya.

taraa ...

cantik kan . ayu gitu kalau aku pakai . lol

hampa percaya x yang harga dress nih cuma RM27 jeh? murah dan berbaloi-baloi gitu . aku ada lah wat survey kat blogshop lain, ish2, harga dress nih RM30++. xjadi aku nak beli kat blogshop depa. lol ( KEDEKUT toii ) . material,measurement hampa check lah sendiri kat gambaq tuh naa. malas aku nak bebel lagi .lol . 

cantik kan mira pakai dress nih . kalau aku pakai  hampa rasa comel x?

ada satu lagi dress yang aku telah jatuh hati. auwww . hampa nak tau x? aku rasa hampa pun mesti jatuh hati jugak pada aku .eh2,silap, pada dress nih lahh .


adehh , minah floral lak aku nih . hehe . tapi aku memang suka lah dress camni . nampak manis,cun,ayu lah . haha . hampa mesti gilakan dress nih gak kan . harga pun still murah iaitu RM27 jeh . nih aku dah wat survey kat blogshop laen, nak  tahu , ada ke patut harganya 
RM40++, kalau kat mira kawaii shop nih harga lagi rendah dan berbaloi-baloi gitu. 
ada lagi dress yang cantik-cantik kat mira kawaii shop . memang rugi lah kalau hampa semua x cuci-cuci mata kat blog nih . 

harga murah lagi : RM27

alamakk . cantikknyaa

nih kalau hampa semua nak check it out dress yang lawa-lawa dari mira kawaii shop. korang terjah je kat sini. aku malas nak bebel banyak-banyak pasal dress lagi . sebab, satg aku nak habaq pasal aksesori dan purse pulakk.

nih aku nak tambah sikit . dress nih semua pre order tau . hampa kena ada sifat kesabaran yang tinggi lah kalau nak beli dress dari blog si manis mira nih . 

dalam masa 1-2 minggu lepas hampa wat payment , mira akan pos dress nih sampai  lah depan pintu rumah hampa . 

okayy , nih masuk bab purse dan aksesori pulakk . 

slim purse RM15 jehh

amacam? murah dan cantik kan? jadi, tunggu apa lagi,pakat beli lah ramai2 naa. slim purse nih memang famous kan sekarang nih . mana x famousnya, dah lah slim,comel warna pun menarik lak kan . aku memang lah teringin nak beli purse baru. tau2 lah kan purse aku tuh dah uzur. hehe. aku nak purse yang kaler rose pink tuh . hampa lak?


 CANDY COLOUR SLIM PURSE  - RM15 gak

necklace RM10 jehh

besaq kan necklace tuh . aku nak satu lah . kalau nak p kenduri, dinner , shopping ngan kawan2 pun lawa gak kan pakai necklace nih . 

ring rm10 

RING RM10

nih aku ada berita baik nak habaq mai . kalau hampa beli 1 dress harga RM27. nih kalau hampa borong 4 dress harga RM100 tuh. x caya , sat cek post gambaq.



amacam? sekarang hampa dah percaya ke belum? nih tagline mira kawaii shop

everything in a very affordable price

jadi, pakat tunggu apa lagi . mai lah borong semua yang ada kat shop mira tuh . aku nak borong gak tapi hold dulu lah . duit x masyuk lagi . hehe. tunggu aku menang contest nih, nanti tiap2 bulan aku beli . hehe
____________________________________________

amacam? tertarik x tengok barang-barang dari mira kawaii shop nih ?
kalau korang tertarik, pakat ramai-ramai lah beli naa. 



miraaa . idea saya dah kering-kontang nak tulis apa lagi nihh. help me . tapi saya nak menang gak tempat pertama . hehe

walaupun saya xpernah shopping kat mira kawaii shop nih, tapi setelah membuat research dengan terperinci , insyallah suatu hari nanti saya akan shopping gak kat mira kawaii shop . tunggu. banyak tol dress yang membuatkan hati saya teruja untuk memakainya. 

mira x nak wat ke duta mira kawaii shop? kalau mira nak wat kan , saya dengan rela hati akan join . hehe . 

saya berharap agar entry saya memenangi tempat pertama (DEMAND toii) . tapi kalau xde rezeki tempat ke2,ke3,ke4 pun xpelah . sobsobsob. sebelum saya habis pok pek nih , terimalah serangkap pantun dari saya walaupun ia xde kena-mengena.

berderak2 sangkutan dacing
bagaikan putus diimpit lumpang,
bergerak-gerak kumis kucing,
melihat tikus bawa senapang.

done ! 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK