anak2 murid

Wednesday, January 12, 2011

anda layan korea?


lagi2 korea
malas nak berceloteh panjang

nak download cerita korea free.
klik lah sini

jom holiday kat hong kong

jalan2 ke hong kong.bestnye.

nak tiket free x ?
angkat tangan.hehe

jum2 klik hong kong

selamat bercuti elly ucapkan

_____________________________

win a trip to kk

klik here

IPAD APPLICATION CONTEST

hadiah utama : IPAD 

gila kentang kan.

nak join.klik sini

jom2 ramai2 memeriahkan contest

good luck :D

online shopping nak?

buzy dengan kerja2 yang melambak?
xde masa nak shopping baju,kasut handbag baru?
mall jauh dengan rumah?
dll

adakah anda selalu dibebani dengan soalan sedemikian?
anda suka bershopping tapi soalan2 diatas menghantui otak anda kan.

nak jalan penyelesaiannya?
jangan risau.senang sahaja.

v
v
v
v
v
v
v

jawapannya ada di sini


ia sama je dengan mudah.com,online boutique yang lain.
tapi bagi elly la kan jibapan online shopping nih lagi best tau.
nak tau kenapa elly cakap best.
klik je di sini

anda akan dibawa terus ke laman web sebenar.

selamat bershopping.
kini shopping cuma dihujung jari anda shj :D

lagi2 celcom promotion kan

nak tau x celcom nga wat big promotion ape sekarang ni?
jum2 kita selongkar nak.hehe
tekan sini

dah tekan ke atas?jom tengok promosi ape lak kat sini

hidup celcom.hehe.tqvm ~

nak download cerita korea free ?

suka tengok cerita korea x ?

full house,my girl dll.

mesti korang layan kan . hehe

jum klik sini kalau nak download cerita korea free punye.

wahhh. Gna, Beast and 4Minute nak datang malaysia

Go to fullsize image
beast

Go to fullsize image
gna
Go to fullsize image
gna

Go to fullsize image

anda peminat korean ? kpop music . wahh. gile gempak kan. diorang nih nak datang malaysia lah.

jum2 klik korea

dah beli tiket ke belum? hehe






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK