anak2 murid

Tuesday, January 25, 2011

awas ! future teachers are in front of you

i love all my classmates lah.

unit BM/PJ/PSV Jun 2010 are rockess. HAHA

unit BM/PJ/SV

PPISMP SEMESTER 2

INSTITUT PERGURUAN RAJA MELEWAR,NS
________________________________________

hi u all, tajuk entri cam menarik lah and i think dapat tarik perhatian ramai readers la.hehe
amin.act,xtau lah nak tulis pasal ape.pastu tetiba terlintas lah kat fikiran aku nak cerita serba-sikit tentang kelas aku kat IPRM.hehe

agak mencapub ke?x kan . blog is a diary right.kalau x suka entri ni boleh klik X tau.xpaksa pun.sob sob. wawawa ( nangis dah nih )

jom kita tengok gambar keluarga unit BM JUN 2010

total : 22 guru
lelaki : 9
perempuan : 13

girls sahaja

from left : izzah,ayu,ema,zila,aten,fifaa,yun,liana,miza,elleyayah,siena,wana,eta

tapi ada special name aku kasi kat diorang macam ..

izzah personaliti TV3
ayu raudhah
ema watsons
ziela jalil/ziela bakarin
fifaa world cup
nurul dan ajai
liana jasmay
siena cakna
wana my star LG

ps : lagi 3 orang xda nama glamor lah.nanti i carikan ek.hehe
yang dah ada nama glamor tu jangan marah2 tau.i gurau shj.haha

lelaki terhangat di IPRM lah .HEHE

from left ( bawah ) : alif OIAM , aizat AF , ayad escobar , jimmy shanley , faiz
from left ( atas ) : iqbal , aya , zul yahya , afifi ( bakal PM kot ) HEHE

location ; x dikenal pasti tapi insyallah dalam Malaysia kot 

location ; padang IPRM
netball time

1 kelas bersama lecturer BM

location : Balai Ilmu , IPRM 

1st class . HEHE

aku bershawl biru tuh.hehe.

__________________________________

Go to fullsize image

i love all my friends lah. muahh. thanx adek2 sebab sudi kawan dengan aku .hehe.budget tua la plak. sob sob.5 tahun setengah kita akan bersama kan.insyallah kita akan rapat dan jadi sebuah keluarga yang besar.amin.xmau gaduh2 tau.semua dah besar panjang kan.hehe

cam x caya lak yang kitorang nih bakal2 guru 5 tahun yang akan datang
call me cikgu elly tau.haha.suka suka <3

life kat maktab x pening kepala pun tapi penat lah . sebabnya aktiviti fizikal memang banyak tau
tapi baca2 buku nih sikit je. time exam je baca buku.haha
yeke nih? 
ps ; tengok budak BM cam relaks je.hehe.

_______________________________________

ok,nak stop kat sini dulu lah sebabnya lepas nih ada latihan kuda kepang lah.wah,satu pengalaman baru tu.kan aku dah cakap life kat maktab nih memang banyak pengalaman baru akan ditimba.so kepada adek2 lepasan SPM cepat2 isi borang maktab.anda pasti xakan menyesal.dengar cakap akak nih.nanti kalau dapat offer IPRM leh jumpa akak.hahaha.

more picture klik je kat facebook aku


sumber ; facebook lah .HEHE

ps ; sori kalau isi kandungan entri agak menyampah untuk dibaca.HEHE.saya x seterror IRINE NADIA,HANIS ZALIKHA,CIK EPAL dalam mengarang2 entri yang menarik.hee
tapi saya cuma ELLY NAZARI yang masih belajar lagi untuk menjadi seperti mereka.HEHE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK