anak2 murid

Saturday, January 29, 2011

elaun dah masuk . wahaha

IPGM RAJA MELEWAR


yeahh,akhirnya penantian selama 1 bulan telah berakhir lah.penantian apa tu?

elaun bulan 1 dah masuk lah pada tanggal 28 Jan 2011.HEHE
thanx HEP.

kami pelajar PPISMP dapat RM 430 untuk 1 bulan
pelajar PISMP dapat RM 3700 kot untuk 1 sem.
KPLI sebulan dapat RM 1000 lebih kot

wah2,OKB lah anda semua ek.HEHE.
tapi ingat jangan terlalu boros tau nanti akhir bulan muka sedih je masing2.HEHE

tapi nak kena bayar banyak benda lah pas cuti ni.wawa

RM 140 untuk Kg Lonek
RM 31 untuk baju kurung Maulidur Rasul
n banyak lagi lah

dont waste your money tau elly.

cepat2 ucap tahniah kat aku sebab dah masuk elaun.
sapa nak aku belanja angkat jari laju2.HAHA

_______________________________

Selamat datang kepada pelajar2 KPLI ambilan Jan 2011

gembira sebab terlibat dalam pendaftaran pelajar2 baru.HEHE


GONG XI FA CAI


GONG XI FAI CAI 

aku ucapkan kepada kawan2 yang berbangsa cina .

yeahh,cuti seminggu .HAHA


sumber : copy and paste dari google.com

nak oren sekotak lah.ingat encik afifi jafri,kau dah janji nak kasi oren sekotak dari negara China kan. HAHA


nak oren sekotak lah sebab nak buat...........


fresh oren .HEHE


bila budak2 BM melukis

hai peeps. sorry tau dah lama aku x update entri terbaru. dah cuti seminggu baru lah boleh online puas2.HEHE.

first of all aku nak wish

GONG X FA CAI 

kepada sapa2 yang sambut.nak oren sekotak leh x? 
________________________________________

tajuk entri tuh menarik ke x? harap2 dapat tarik ramai readers.HEHE

subjek : of course lah PSV

hari : selasa n rabu kot

tajuk : melukis potret mengikut gambar poskad masing2 lah

nak tengok hasil2 lukisan kami semua x?

dimulakan dengan lukisan aku lah

v
v
v
v

taraaa

v
v
v
v

my picture lah.HEHE
pernah menjadi profile pic n menerima banyak komen.HEHE



shazila

mas ayu

Ayad escobar

siena

iqbal

afifi


amacam,berbakat x kami budak2 PPISMP BM? Haha. kitorang ni minor PSV lah so kena lah pandai melukis.HEHE . xpe2,practice make perfect right? HEHE


nak beli potret2 kami ke? harga boleh dirunding.HEHE

nak tengok gambar2 potret selebihnya boleh lah klik kat sini tapi kan kena add aku dulu lah sebab aku wat private lah.insyallah aku apporove.

ps ; friend request dah dekat 45 request la 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK