anak2 murid

Monday, January 31, 2011

nak Apple product menjadi milik anda

Go to fullsize image

senang shj

klik sini dan ikut terma dan syarat2

blogging pun boleh dapat ribu2 tau

hai peeps.tajuk entri kali ni best ke x?
xcaye ke?

anda baru nak start blogging ke?apa kata anda sign up kat

Go to fullsize image

dan 

pendapatan lumayan gitu.
good luck


MaMa CyDa 1st GiVe aWaY


jom join GA

due date : 18 Feb 2011 9 pm

klik sini

Mama Kyra 1st GA


jom join GA
klik sini

elly nak tag semua readers blog ni

Aku Rindu Sayang Kamu Giveaway


join GA terbaru

klik sini

due date : 12 feb 2011

Tudung Mania 2nd Giveaway..........


nak tudung free?

jom join GA terlatest .

klik sini

due date: 14 feb 2011

gemas banjir oohh

banjir di gemas ooii



selamat pengantin baru zaquan adha dan ayu raudhah


pasangan sejoli

syukur,selamat diijabkabulkan

manisnya ayu raudhah

selamat pengantin baru aku ucapkan kepada
pasangan sejoli

zaquan adha dan ayu raudhah

semoga berkekalan sehingga akhir hayat tau
jangan gaduh2.HEHE

sumber : google.com

tolong doakan keselamatan pelajar2 Malaysia di Mesir

Minta jasa baik semua yang berada di Malaysia,
Tolong, tolong, tolong, sebarkan pada semua.
Tingkatkan kesedaran.
Rakyat Malaysia di Egypt perlukan bantuan kerajaan.
Secepat mungkin.
Keadaan di Egypt adalah lebih buruk dari yg anda semua tahu.

Kami lihat, media utama di Malaysia tidak ketengahkan langsung hal Egypt.
Kata TPM, "Pelajar Malaysia selamat, tidak perlu dibawa pulang."

Please, jangan bergantung pada media tempatan dah.
Go online, bukak BBC, Al-Jazeera.
BUKA MATA, banyak lagi penting dari hal pilihanraya Tenang tu.

Kenapa, kenapa, student abroad je yg banyak sebarkan hal ni???
Lepas tu, keluarga pelajar Egypt yg kt Malaysia je risau.
Korang tak risau ke?
Tolong la, aku merayu ni.

Okay, wanna know the truth???

Airport di Alexandria dah tak boleh pakai.
Balai polis di sekitar Mansoura dan Alexandria dah dipecah.
Angkatan polis diarahkan untuk tidak mengawal, kononnya untuk susahkan lagi protes.
Penjara-penjara, yes, PLURAL, di sekitar Egypt dah dipecah masuk; lebih 6000 banduan terlepas di jalan-jalan Egypt.
Pelajar2 perempuan terpaksa bergantung dengan pelajar2 lelaki untuk mengawal rumah mereka.
picture credit to krisis mesir

Aduh, tak boleh tidur aku malam ni, menunggu updates dari Egypt.
Korang, please. Aku merayu ni. Sama2 kita tolong. InshaAllah, semua akan selamat.



post credit to umek.thanks for posting this babe. i wouldnt understand unless you post it. and im praying that my aunty and all malaysian at egypt is alright. amin.

and you. yang sedang membaca. please copy and paste entry ini di blog, di facebook, di twitter in everywhere social network you have. spread it please.
thank you. :'(

kredit>sherah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK