anak2 murid

Thursday, February 10, 2011

Antara sekolah,mata pelajaran dan guru kelas . . .

capub muka sekejap sebelum baca entri baru
Ini lah sekolah baru kita semua. Nama sekolah elly nazari dot dot dot . . . Cantik kan sekolah nih.Halaman sekolah telah di kemas kini dengan lanskap yang bertemakan sekolah cemerlang. hehe. Marilah ramai2 belajar kat sekolah ini.jangan risau,sekolah ini telah didaftarkan di bawah Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM). Pencapaian sekolah ini sangat memberangsangkan sejak bulan 11 tahun lepas. Pelajar yang mendaftar belajar di sekolah ini adalah seramai 484 orang. Pelajar ke 500 akan mendapat hadiah penghargaan dari pihak sekolah kerana ingin menghargai mereka yang sudi belajar di sekolah ini.
Pengetua sekolah ini ialah seorang gadis yang muda gitu.ehem2.nak tahu x sape dia? Beliau lah  yang menubuhkan sekolah ini. Elly Nazari nama diberi.xkenal ke beliau ni,jom2 add beliau di facebook elle.yayah@yahoo.com. Beliau juga merangkap guru BM yang mengajar kanak-kanak PPISMP SEMESTER 2 di sekolah ini. Garang tau beliau nih. Jangan main-main dengan cikgu. Haha .
Walaupun ini sekolah,tapi lagu rasmi sekolah akan sentiasa dimainkan walaupun ketika anda sedang belajar dan datang ke sekolah ini. Ini pasti tidak akan menggangu anda belajar kerana lagu sekolah ini tidak akan melalaikan anda kan. Ada sesetengah sekolah yang tidak suka mainkan lagu sekolah tapi sekolah berbeza lah. Tapi kepada student yang tidak sukakan lagu sekolah ini,jangan lah berpindah ke sekolah lain. Teruskanlah support sekolah ini tau . terima kasih
Sukatan pelajaran sekolah ini mungkin ada persamaan dengan sekolah lain. Tapi kami pasti anda akan suka dengan pembelajaran di sini dan anda akan dapat mempelajari sesuatu yang baru. Sekolah ini tidak lah segah sekolah Hanis Zalikha, Irini Nadia , Cik Epal tapi pengetua pasti suatu hari nanti sekolah ini akan terkenal seperti sekolah Hanis Zalikha ( Kolej Tuanku Kursiah ) , Irine Nadia ( SDAR ) , Cik Epal ( Sekolah Tun Fatimah ) .  Insyallah . :D Beliau juga berharap agar ramai pelajar yang akan hadir ke sekolah pada hari ini .
Terima kasih sekali lagi pengetua ingin ucapkan kepada pelajar-pelajar lama dan pelajar-pelajar baru yang belajar di sekolah ini

PETUNJUK
Sekolah : blog
Kementerian Pelajaran Malaysia : nuffnang
Lanskap : background
Pelajar yang mendaftar : followers
Pengetua a.k.a guru kelas : tuan tanah
Lagu rasmi : lagu blog
Sukatan pelajaran : cerita
Pelajar yang hadir ke sekolah : online now

dapat selitkan mata shj 


dah lama x update cerita baru

ala-ala candid gitu
hai orang-orangan semua.apa khabar anda di sana? ( ape ayat kau ni skema sangat weh )
haha.korang mesti tertanya-tanyakan dimanakah cik adek elly nazari ni.dah lama x update cerita baru kan.sunyi sepi je blog.tapi kat fb meriah semacam jeh.haha.menyendiri sekejap sbb dah x menang GA .wawa.
ok,gurau je lah. tettt

disebabkan dah lama x update cerita baru,blogwalking pun dah malas.so kawan2 pun da lari ke blog orang lain. wawa.kawan2 meh kawan ngan saya ek.

minggu nih aku buzy gila-gila tau.kelas dari pagi sampai petang gitu.ada netball lah petang rabu,perjumpaan rumah sukan petang kamis tuh.cakap pasal rumah sukan.aku rumah HIJAU tau.sape2 rumah hijau angkat tangan laju2 tau.haha.

go HIJAU go !!! kejohanan sukan akhir April kot . cayok2

sambung lagi cerita,malam lak ada latihan pergerakan asas,meeting bagai nak rak.
sebabnya ari khamis ada ujian pergerakan asas lah.tapi picture terlupa nak snap lah.tapi x pe,insyallah aku akan upload video pergerakan asas next week ok.tunggu!

ok,kena wat balik pergerakan asas n kertas kerja . due date next week. penat . tapi itu lah life sebagai student kan.kalau nak rest je,bek tido kat umah je lah. haha.demam assignment dah bermula.

azam semester baru

* buat assignment di awal waktu sebab x nak jadi macam last sem.tido pukul 2 3 pagi .haha.insap jap lah

lagi2 . . .

remindar selasa 15 feb ada perarakan maulidur rasul kat paroi kot.huhu.semangat2 gitu .
isnin lak 14 feb ada penghayatan maulidur rasul bertemakan " say no to Valentine ". 

14 Februari - no valentine day ok !
_________________________________________________

kawan2 pembaca sekelian,aku akan jarang update cerita baru la sekarang nih sebab aku buzy sangat2.kalau ada free baru aku update ok.

tayunk kamu semua .muahh . HAHA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK