anak2 murid

Monday, April 25, 2011

hello KL 23 April 2011


korang pernah x pergi Pesta buku ke, kedai buku ke ataupun library ? aku rase mestilah korang semua pernah pergi tempat-tempat tu kan. kita kan digalakkan untuk membaca. betul betul betul . 

nih nak habaq sat. sabtu lepas bersamaan 23 April 2011 aku dan kawan-kawan sekelas yang lain telah berkunjung ke Book Fair ( ayat skema ) . haha

memang best tuh. banyak sangat buku. rambang mata aku nak pilih buku mana nak beli. haha. tilik punya tilik . akhirnya aku beli lah 3 komik Gempak Starz dan majalah kecil molek kesayangan aku Dara.com. hehe. 

kartunis majalah Gila-Gila

ada ramai cakap, kau pergi jauh2 semata-mata nak beli buku-buku itu. kat 7 eleven pun ada lah. dan aku pun berkata, memang lah. tapi itu 1st time aku pergi Book fair lah. sob2,terharu.

tengok nih. mana x rambang mata aku kan
i love buku wanita solehah :)

Jangan lupa berkunjung ke Pesta Buku Jakarta pulak .

2nd destination : Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR)

cepat2 cari mana aku?
memang tertulis dalam perancangan pun ,nak singgah kat Jalan Tar lama-lama. Saja cuci mata tengok tudung, baju dan semua-semua lah. aku pun apa lagi borong lah apa yang patut. haha. banyak betul perkara yang menarik berlaku tau lagi-lagi kalau berjalan dengan cikgu zoul tuh. aduii. 
mana x penat jalan . gerai sepanjang2 alam
lagi murah diskaun
suasana Jalan Tar di malam hari
sale 90% di Sogo
ps : xmelepaskan peluang cuci mata kat Sogo gak. sale yang banyak telah membuatkan jiwaku meronta-ronta. haha

sangat seronok jalan-jalan sekitar KL sebelum final exam . release tension gitu .hehe~
_________________________________________________

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK