anak2 murid

Friday, December 30, 2011

Giveaway 1st cik violet

klik banner 

nak tau dengan lebih lanjut klik sini

tag : 

ps : cik violet , kalau ada kurang sila inform keh . tqvm

GIVEAWAY BY ONIE

klik banner kalau nak tau detail lg

happy new year 2012 mis onie :)

last giveaway yang elly nak join utk tahun 2011. hope ada luck lah . amin . korang nak join gak ke? senang as 1 2 3 jeh . jom tengok syarat2 nya ..


Syarat-syaratnya:-

  • Mesti ada BLOG !
  • Buat tajuk entri ' GIVEAWAY BY ONIE'
  • copy banner onie kat atas tu sekali dengan link ye..
  • Jangan lupa like semua sponsor onie, onie akan cek SATU PERSATU (kan dah tercapslock,hiks)


  •   Nak follow blog onie tu terserah pada anda, kalau ada perubahan pastu ampa tatau jangan      marah onie,hehe...
  • sebarang syarat yang tidak dipatuhi automatik akan digugurkan,tiada aksi pilih bulu ...kena fair :)
  • pemenang dipilih dengan menggunakan random.org
  • top refferal akan ada habuan dari onie sendiri :)
_________________________________________________________________________

senarai hadiah yang gempak leh terjah sini . amacam,syok kann? HEHE

lagi sekali nak ingatkan kalau korang nak join giveaway nih . klik je sini

ps : cik onie, elly dah follow sume steps . kalau ada x lengkap, roger2 tau . hope elly bertuahh . amin



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK