anak2 murid

Saturday, December 31, 2011

I'm The Lucky Person on her Birthday

klik banner

happy becoming birthday 12 Januari 2012 to cik kay yang ke . . . . ( xtau lah ) HEHE


ps : birthday cik kay sama dgn hari perkahwinan yusry dan lisa surihani kan . cewahh, berkongsi hari bersejarah gituu :)
hadiah yang paling teristemewa (kelewahan bahasa) untuk cik kay .

tutup mata dulu 
kek secret recipe special to princess cik kay
elly tau cik kay mesti suka makan kek kan lagi2 kalau ada gambar powerpuff girl kuning tuh kan . hihi
nah , amek ketupat nih . 

ada lagi hadiah utk cik kay tau

Strawberry Gift Bag
strawberry gift bag from The Body Shop
Dalam Strawberry Gift Bag ini disertakan :

Bath/Shower Gel Strawberry 60 ml 
Body Butter Strawberry 50 ml
Body Polish Strawberry 75 ml 
Gift Lily Mini Red


Portals/elianto/ProductImages/04_Seduction_Fragrance&BodyMist2.jpg
Sensation Fragrance Set dari Elianto


dalam set Sensation Fragrance ini disertakan :


- EDT 100ml
- Body Mist 100ml

kita kan sebagai wanita ni kenalah jaga kecantikan luar dan dalam badan kan . lagipun wanita memang sinonim dengan kecantikan. jadi, elly rasa hadiah kosmetik memang sesuai lah untuk cik kay. Lagipun sempena Jualan Year End Sale (YES) butik The Body Shop dan butik Elianto mengadakan diskaun sebanyak 50% tuh . Memang murah habis lah daripada harga biasa . 

harap cik kay sukalah dengan hadiah yang elly nak bagi ini tau . elly dah kering idea nak perah otak nak bagi cik kay hadiah apa lahh. hihi





-TAMMAT-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK