anak2 murid

Saturday, September 29, 2012

Archery :)

hai peeps :)


apa khabar semua ha? Harap sihat-sihat hendaknya okay ! lama sungguh saya x update blog nih. hari ini alang-alang saya free sikit, so itulah agak teruja nak update blog nih. kali nih saya nak story lah sikit pasal Kejohanan Memanah IPGKRM anjuran Unit BM dan Matematik PISMP Semester 2. sebelum saya bercerita lebih lanjut lagi. jom lah tengok picture dulu .

bersama Pengarah dan Lecturer Gerko

laungkan 1 Malaysia
okay peeps . hari Isnin bersamaan 24 September bertempat di Padang Atas ,IPGKRM * ala-ala karangan UPSR kan*. kitorang ada anjurkan satu kejohanan memanah . sambutan sangat-sangat menggalakkan. hihi. dah, saya malas nak bercerita lagi. korang layan gambar je lah ek :)

girls

PISMP BM

Groupmate - Naib Johan *congrate

yeahh . saya menang . HAHA

***

okay , saya harap korang semua terhibur lah selepas baca cerita aku nih. jumpa lagi . bye :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK